Una dona jove té a la mà un altaveu Bluetooth de la marca PEAQ, un home jove l’abraça de darrera estant, els dos somriuen, a l’aire lliure, sol de fons

La sostenibilitat a PEAQ

El nostre compromís amb les persones i el medi ambient

També pel què fa a la sostenibilitat, PEAQ és molt exigent.

Per això ens esforcem constantment en reduir els residus d’embalatge, principalment el material plàstic. Per aquest motiu, hem desenvolupat una directriu pròpia sobre embalatge que es basa en els valors Retirar, Reduir, Reutilitzar, Renovar i Reciclar.

A més a més, s’han establert conceptes mediambientals per cadascun dels grups de productes que verifiquen l’ús de materials certificats i ideen nous tipus d’embalatges.

 

Per nosaltres també és molt important el reciclatge correcte d’aparells elèctrics i electrònics antics. Nosaltres només tenim l’obligació legal d’admetre aparells antics. Aquesta obligació

és vàlida tant per al comerç físic com per al comerç virtual. En funció de cada cas, també pot passar que acceptem aparells que no entrin dins dels límits de la nostra obligació de recollida. Els aparells antics recollits s’envien posteriorment a una empresa de residus per al seu tractament i recuperació.

La fundació “stiftung ear” (Fundació pel Registre d’Aparells elèctrics/electrònics Antics) controla la seva eliminació respectuosa amb el medi ambient. PEAQ està registrada en aquesta fundació com a empresa que forma part del consorci Imtron.

 

Garantim la protecció del drets dels treballadors com a membres d’amfori BSCI. Tots els proveïdors presents i nous de PEAQ estan vinculats als criteris de sostenibilitat a través d’un Codi de Conducta.

PEAQ assumirà en el futur encara més responsabilitat pel què fa a la compatibilitat social i mediambiental del processos de producció.

Els avantatges ben definits

Ens meravella el bon entreteniment. La finalitat del nostres productes és oferir diversió, també mentre els utilitzem. Per a nosaltres, un manejament intuïtiu és tant obvi com les tecnologies més avançades i un disseny atractiu i intemporal.

 

Màxima qualitat a un preu únic
El millor entreteniment, un so pur i una imatge nítida
Disseny minimalista i intemporal