Jonge vrouw in spijkerbroek houdt een bluetooth-luidspreker van PEAQ in haar hand, buiten, zit aan het strand met haar partner, close-upbeeld
Jonge man met op zijn schoot een laptop van PEAQ, lacht, zit op kantoor of in een café, close-upbeeld
Digitale radio van PEAQ, op een wit sideboard, met afstandsbediening

Welkom in de wereld van entertainment van PEAQ

De modernste techniek, verfijnd design en hoge prestaties: het merk PEAW staat voor elektronica voor entertainment in de 21e eeuw. Van internet en digitale radio's tot home cinema- en audiosystemen tot televisies: onze producten imponeren door een hoogwaardige verwerking en aantrekkelijke prijzen. Duik in nieuwe werelden en geniet van levendige kleuren, schitterende beelden en een glashelder geluid. PEAQ combineert intuïtieve techniek met een aantrekkelijk design voor het beste entertainment.

Jonge man houdt een bluetooth-luidspreker van het merk PEAQ vast, zijn andere arm ligt om de schouders van een blonde vrouw, buiten, achteraanzicht

Bluetooth-luidspreker

De tijd dat we aan de kabel bleven hangen, is gelukkig voorbij. Zowel thuis als onderweg: de bluetooth-luidsprekers van PEAQ garanderen flexibel muziekgenot en perfecte geluidskwaliteit. Doordat ze weinig wegen, passen ze prima in zakken of rugtassen

Media Markt

Internetradio's en digitale radio's

Op dezelfde golflengte: Onze smart internetradio's en digitale radio's bieden eersteklas ontvangst, gebruiksvriendelijk comfort en grenzeloos luisterplezier. Dankzij flexibele lussen en ogen kunnen onze radio's heel eenvoudig aan de fiets of rugtas worden vastgemaakt. Perfect voor het volgende uitstapje!

Media Markt

Digitale radio van het merk PEAQ op een houten wijnkist, daaromheen nog meer kisten, close-upbeeld
Een hifi-installatie van het merk PEAQ op een witte tafel, aan de zijkant daarvan zwarte luidsprekerboxen, uit de installatie komt een cd, close-upbeeld

Hifi-installaties

Verwen uw oren met hifi-installaties van PEAQ! Wij beloven u dat u zult genieten van een buitengewone muziekervaring. Dankzij USB, bluetooth of SD-slot is het ook mogelijk muziek op mobiele eindtoestellen af te spelen en te laden. Overtuig uzelf van de unieke akoestiek!

Media Markt

Notebooks en tablets

Met PEAQ speelt u op het hoogste niveau, ook als u een notebook en tablets koopt. Kom nu meer te weten over onze innovatieve hardware en haal vandaag nog hoge prestaties en tijdloos design op schoot of uw bureau. Wij beloven veel gebruiksvriendelijkheid.

Media Markt

PEAQ Notebooks en tablets

Windows 10

Windows 10 Pro

Jonge man opent een notebook van het merk PEAQ, op een houten tafel, daarnaast een volle kop koffie, in een café
Twee monitors van het merk PEAQ met infografieken, op een houten tafel in een conferentieruimte, flipchart op de achtergrond

Monitors

Beeldschoon – onze flinterdunne monitors. Personen die gekozen hebben voor onze PEAQ-monitoren prijzen niet alleen het tijdloze design en het prima prijskaartje. Dankzij de backlight-technologie sparen ze energie en het milieu. Dankzij het ISP-paneel kunt u teksten bovendien beter lezen.

Media Markt

Duidelijk voordelig

Wij houden van goed entertainment. Onze producten moeten ontspannend zijn, ook in het gebruik. Een intuïtieve bediening vinden wij net zo vanzelfsprekend als de modernste technologieën en een aantrekkelijk, tijdloos design.

 

 

Topkwaliteit tegen een topprijs
Het beste entertainment, heldere akoestiek en een gestoken, scherp beeld
Minimalistisch, tijdloos design
Een jonge vrouw houdt een bluetooth-luidspreker van het merk PEAQ in haar hand, een jonge man omarmt haar van achteren, ze lachen allebei, buiten, zon op de achtergrond

Duurzaamheid bij PEAQ

Duurzaamheid ligt ons na aan het hart. Daarom speelt duurzaamheid bij PEAQ een belangrijke rol. Met clevere milieuconcepten, energie-efficiënte technologieën en een constante vermindering van verpakkingsmateriaal willen wij ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet. Kom nu meer te weten over onze inspanning voor duurzaamheid.

Meer over duurzaamheid
Jonge man typt op een laptop van PEAQ, daarnaast een volle kop koffie, zit in een café, close-upbeeld

Downloads

Wilt u meer informatie over een product van PEAQ? Download hier de documenten voor uw aankoop.

Meer over downloads

PEAQ – Het merk

Het is natuurlijk geen toeval dat de naam PEAQ verwijst naar het Engelse woord ‘peak', oftewel ‘piek'. Zo zien onze klanten meteen waarom het gaat: topkwaliteit en geweldige service!

Audio-entertainment, computers, monitors, notebooks, tablets of televisietoestellen: als eigen merk van MediaMarkt en Saturn willen wij van entertainment een unieke ervaring maken. Waar u ook bent. Ons minimalistische design is net zo kenmerkend voor het merk als de modernste technologieën en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding.

Bent u klaar voor krachtige sound, adembenemende beelden en draagbare techniek voor zowel thuis als onderweg? Laat u nu meeslepen door PEAQ en beklim met ons de top van de entertainmentelektronica.