Benvinguts a l’univers de l’entreteniment de PEAQ

La tecnologia més avançada, un disseny exigent i un elevat rendiment: la marca PEAQ és sinònim d’equips electrònics d’entreteniment del segle XXI. Des sistemes de Home Cinema i sistemes de so, fins a televisors, els nostres productes convencen pel seu acabat d’alta qualitat i els seus preus atractius. Submergiu-vos en nous univers i experimenteu colors plens de llum, imatges vívides i un so nítid. PEAQ combina la tecnologia intuïtiva amb un disseny atractiu per oferir el millor dels entreteniments.

 

Home jove que sosté amb un altaveu Bluetooth de la marca PEAQ, el seu braç envolta l'espatlla d’una dona rossa, a l’aire lliure, vista posterior

Altaveus Bluetooth

Per sort, l’època dels cables ha passat a millor vida. Ja sigui a casa o mentre et desplaces: amb els altaveus Bluetooth de PEAQ apostes per gaudir de la música de forma flexible i amb una qualitat de so perfecte. Amb el seu pes lleuger, sempre cabran a qualsevol bossa o motxilla.

Media Markt

Notebooks i tablets

Amb PEAQ jugues qualitativament a primera divisió, també quan compres un notebook o un comprimit. Informa’t ara sobre el nostre hardware innovador i aconsegueix avui un alt rendiment i un disseny atemporal a la falta o a l’escriptori. Et prometem una gran senzillesa d’ús.

Media Markt 

Portátiles y tablets

 

Un home jove obre un ordinador portàtil de la marca PEAQ, sobre una taula de fusta, al costat una tassa de cafè plena, en una cafeteria

Els avantatges ben definits

Ens meravella el bon entreteniment. La finalitat del nostres productes és oferir diversió, també mentre els utilitzem. Per a nosaltres, un manejament intuïtiu és tant obvi com les tecnologies més avançades i un disseny atractiu i intemporal.

 

Màxima qualitat a un preu únic
El millor entreteniment, un so pur i una imatge nítida
Disseny minimalista i intemporal
Una dona jove té a la mà un altaveu Bluetooth de la marca PEAQ, un home jove l’abraça de darrera estant, els dos somriuen, a l’aire lliure, sol de fons

Sostenibilitat a la casa PEAQ

El món del futur és molt important per a nosaltres. Per aquest motiu, la sostenibilitat té un paper cabdal a PEAQ. Amb conceptes mediambientals intel·ligents, les tecnologies més eficients des del punt de vista energètic i una constant reducció del material d’embalatge, volem contribuir a preservar el nostre planeta. Obtingueu més informació sobre la nostra tasca de sostenibilitat.

Més sobre sostenibilitat
Home jove escriu sobre un ordinador portàtil de PEAQ, al costa una tassa de cafè, està assegut a una cafeteria, vista de prop

Descàrregues

Us cal més informació sobre un producte de PEAQ? Descarregueu aquí els documents de la vostra compra.

Més sobre descàrregues

PEAQ: la marca

Per descomptat, no és per atzar que el nom PEAQ faci referència a la paraula anglesa per cim. Volem fer saber als nostres clients què representem: la màxima qualitat i uns serveis esplèndids!

Tant si es tracta d’equips de so, ordinadors, monitors, portàtils o televisors: nosaltres, la marca pròpia de MediaMarkt i Saturn, volem donar forma a l’entreteniment perquè sigui una experiència única, sigueu allà on sigueu. El nostre disseny minimalista formar part de l’ADN de la marca, i també les tecnologies més avançades i la relació qualitat/preu, que encara no ha trobat cap rival.

Esteu preparats per un so potent, uns univers d’imatges corprenedores i per una tecnologia portàtil per viatjar o per casa? Deixeu-vos emportar per PEAQ i ataqueu amb nosaltres el cim de l’electrònica d'entreteniment.